Najava 4. Konferencije o upravljanju lancem opskrbe i 4. Dani logistike

Dragi kolege,

Hrvatska udruga za upravljanje lancem opskrbe (www.csca.hr) poziva Vas već četvrtu godinu zaredom na konferenciju kojoj je cilj promovirati izvrsnost, kolaboraciju, edukaciju i nove trendove u hrvatskim lancima opskrbe. Možemo to i ovako reći: želimo u jednodnevnom programu pokazati da naši lanci opskrbe značajno doprinose poslovnom uspjehu poduzeća, da u usavršavanju poslovnih procesa pratimo svjetske trendove, da se bolje razumijemo međusobno nego kad osmišljavamo kolaboracije na nivou poduzeća i što se tu može učiniti, da se zalažemo za opći boljitak tako što na ovom i sličnim događanjima nesebično dijelimo ideje i međusobno se educiramo i potičemo na uspjeh.

Tema ovogodišnje konferencije je lanac u definiciji lanca opskrbe, odnosno kako odluke jedne karike u lancu (prvenstveno promjene potražnje) utječu na ostale sudionike u lancu. Pokušat ćemo dati viđenje cjelovitog procesa, tako da će kao predavači i sudionici okruglih stolova sudjelovati kolege iz maloprodaje, proizvodnje, nabave i logistike, iz Hrvatske i iz regije, okrenuti domaćim poslovnim partnerima, kao i oni koji uglavnom posluju u izvozu.

Ovogodišnju konferenciju organiziramo zajedno s tvrtkom Logiko (www.logiko.hr), u znaku broja četiri: 4. Konferencija za upravljanje lancem opskrbe i 4. Dani logistike, a to govori o već respektabilnoj poziciji ovih događanja u našem poslovnom okruženju. Detaljan program konferencije i popis potvrđenih sudionika očekujemo početkom idućeg mjeseca, no već sad možemo najaviti da ćemo imati nekoliko zanimljivih predavanja i čak tri stručna panela, 26. ožujka u Hotelu Antunović. Naravno, kao i svake godine, članovi Udruge ostvarit će popust na kotizaciju.

Rezervirajte termin 26. 0žujak 2015. i vidimo se na konferenciji!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

*