SEMINAR: Supply Chain Management

ZŠEM – Poslovna akademija d.o.o. i William Davidson Institut, University of Michigan, organiziraju od 22.-23.4.2014. seminar na temu ”Supply Chain Management“.

U današnjem poslovnom okruženju, upravljanje lancem opskrbe postalo je važan konkurentski instrument za postizanje ciljeva organizacije. Protok robe i informacija mora biti učinkovit na svim razinama lanca. Kojeg dobavljača izabrati i na koji način s njim surađivati? Što, koliko, kako i kada proizvoditi i distribuirati? Na kojim mjestima u lancu držati zalihe? Kako predviđati potražnju?  Kako smanjiti troškove i povećati razinu usluge? Kako surađivati s kupcima? Kako iskoristiti Internet i postojeće softverske alate?

Ovaj program daje najsuvremenije modele i praktične alate potrebne da bi se na prikladan način djelovalo,  odgovorilo na postavljena pitanja i na kraju dizajniralo učinkovit lanac opskrbe.  On daje i metode upravljanja lancem opskrbe koje će neprekidno usklađivati unaprjeđivati sve njegove procese.

Prvi dan seminara teme se obrađuju na razini koncepata te se razvija intuitivno razumijevanje upravljanja lancem opskrbe kroz diskusije i praktične vježbe. Drugi dan seminara prezentiraju se  tehnički detalji i metode optimizacije vezani uz implementaciju koncepata obrađenih prvi dan. Sve metode će se ilustrirati na konkretnim poslovnim slučajevima te obraditi uz pomoć Excel Solvera i Excel Data Analysis. Sudionici će dobiti Excel obrasce modela koje će moći odmah implementirati, ali i naučiti kako samostalno kreirati iste uz pomoć tog alata.

Predavači na seminaru:

Dr.sc. Damian R. Beil, profesor je na Stephen M. Ross School of Business na Sveučilištu u Michiganu, gdje predaje na MBA programu i doktorskom studiju kolegije Upravljanje operacijama i Strateška nabava. Godine 2007. i 2014. primio je nagradu za nastavnu izvrsnost.

Dr. sc. Kristina Šorić, profesorica  je na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa, na Katedri za management. Voditeljica je MBA smjera Upravljanje lancem opskrbe gdje predaje kolegije Upravljanje operacijama i Upravljanje lancem opskrbe.  Doktorirala je na Odjelu za teorijsku i primijenjenu matematiku, Sveučilište u Padovi, Italija.

Broj mjesta na seminaru je ograničen.

U okviru seminara, sudionici dobivaju nastavni materijal, stručnu literaturu iz poslovne ekonomije i reference koje mogu koristiti u svakodnevnom radu.  Na kraju programa sudionici će dobiti diplomu kao priznanje za sudjelovanje.

Više informacija o programu potražite ovdje.

Cijena seminara iznosi: 6.000,00 kn + PDV.

Registrirati se možete na klikom na link.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

*